Plzensky pohar 2002

NA POMOC POSTIZENYM POVODNEMI ++++++++ NA POMOC POSTIZENYM POVODNENI
Pratele, zavodnici, letosni rocnik naseho poharu je zcela vyjimecny. Kona se v dobe, kdy mnoho lidi opravuje sve domy po nicicvych povodnich. Mnoho z nich dokonce o ne prislo, pripadne jim zbylo velmi malo. Je mezi nimi urcite i nekolik z nasich pratel.
Jeden se sponzoru se rozhodl, ze za kazdeho ucastnika letosniho rocniku , ktery posle denik k vyhodnoceni venuje na ucet na pomoc lidem postizenych povodnemi 300,- Kc, pokud dojde 100 a vice deniku zvysi celkovou castku na 50.000,- Kc !!!
Svoji ucasti a hlavne zaslanim deniku i treba jen s nekolika spojenimi neprimo podporite dobrou vec.Pro letosni rok se proto vyjimecne povoluje vysilat z jednoho QTH pod dvema znackami /napr. OK1KZ a OK1KCF -to mne ted zrovna napadlo/.A take je mimoradne zavedena kategorie pouze SSB / pozor to je zmena oproti predchazejicim rocnikum /.

PODMINKY
zavod se kona vzdy treti sobotu v mesici rijnu /letos 19.10.2002/ od 05.00 do 06.30 UTC /07.00 - 08.30 mistniho casu/.
Pasmo 80 m CW /3520-3560 kHz/ a SSB /3700-3760 kHz/.

Kategorie: MIX, CW, SSB, SWL
Kod: RS nebo RST + libovolne dvojcisli, ktere nelze behem zavodu menit Stanice OK1OFM bude predavat spec. kod /tri znaky/
Bodovani: za CW QSO 2 body, za SSB QSO 1 bod S kazdou stanici lze navazat jedno spojeni CW a jedno spojeni SSB spojeni se stanici OK1OFM - poradatel - se hodnoti dvojnasobne Nasobice nejsou, celkovy vysledek se rovna souctu bodu za spojeni V pripade rovnosti bodu rozhoduje vetsi pocet bodu v prvnich 30 resp. 60 minutach.
Deniky zasilejte do 5.listopadu na adresu: OK1DRQ Pavel POK Sokolovska 59, 323 12 Plzen.
Samozrejme je mozne vyuzit PR via OK0PPL nebo e-mail: ok1drq@quick.cz  / nejlepsi je denik v elektronicke podobe - staci jakykoliv textovy soubor. Ale papirovy denik je mnohokrat lepsi nez zadny !!!! - letos to plati dvojnasob !!!!! Stanice s nejvetsim poctem bodu / pozor - muze to byt i posluchac, ktery nevlastni povoleni k vysilani na KV - tr. C, B, A a toto uvede v cestnem prohlaseni /ziska hlavni cenu - pohar. Dalsi ceny ziskaji vylosovani ucastnici zavodu, kteri zaslou denik k vyhodnoceni. Diplom obdrzi vitez kazde kategorie. Take letos vsichni ucastnici , pokud projevi zajem, maji moznost pozadat o tisk QSL za specialni cenu :1000 ks barevnych QSL/fotokvalita/ za 999 Kc, 2000 ks za 1945 Kc !!!!, 1000 ks jednobarevych za 499 Kc 2000 ks za 859,- Kc. Na dalsi tisk do konce brezna 2003 bude automaticky poskytnuta sleva 10 procent. Srdecne vas vsechny zvu do naseho zavodu. Nejen ze si pekne zaza- vodite, ale muzete i neco vyhrat, aniz byste byli mezi nejlepsimi a hlavne svoji ucasti nam pomuzete udrzet i do dalsiho obdobi nase sponzory. Sponzory letosniho rocniku jsou opet OK MOGUL OIL Plzen, Agentura Bily slon . Pak je zde dalsi, ktery si nepreje byt jmenovam, protoze vlastne yavod jako takovy nesponzoruje, ale prave za kazdeho z nas venuje mensi financni obnos na pomoc lidem postizenym povodnemi. Kolik to bude, zalezi jen na nas - ucastnicich zavodu. Tesime se s vami se vsemi naslysenou. Proto jeste jednou - prispejte svoji ucasti na dobrou vec - dekuji

Za radioklub *OK1OFM* Pavel OK1DRQ